vineri, 19 noiembrie 2010

Concursul „Cea mai bună piesă românească a anului 2010”

Concursul „Cea mai bună piesă românească a anului 2010”


Uniunea Teatrală din România-UNITER anunţă că ediţia 2010 a Concursului de dramaturgie Cea mai bună piesăromânească a anului primeşte piese de teatru pentru înscrierea în competiţie până la data de 15 ianuarie 2011 (data poştei).
Autorii vor trimite piesele dactilografiate, într-un singur exemplar, nesemnate, cu un motto scurt pe pagina de titlu, însoţite de un plic închis în care vor fi precizate datele de identificare ale autorului (nume, adresă, telefon, e-mail). Acelaşi motto de pe pagina de titlu a piesei va fi înscris şi pe plicul cu datele de identificare.
Adresa poştală pentru înscrierea pieselor: Str. George Enescu 2-4, 010305 Bucureşti, cu menţiunea „Pentru Concursul Cea mai bună piesă românească a anului 2010”.
Înscrierea se poate face şi direct la Secretariatul UNITER.
Nu se primesc în concurs piese scurte (într-un act), dramatizări, piese publicate sau reprezentate public. Textele înscrise în concurs nu se înapoiază.
Juriul va anunţa piesa câştigătoare la sfârşitul lunii martie 2011, iar Editura UNITEXT o va publica într-un volum ce va fi lansat la Gala Premiilor UNITER (aprilie 2011), moment în care va fi înmânat şi premiul.
Concursul, premiul şi tipărirea piesei câştigătoare sunt finanţate prin efortul şi sub egida Casei Regale a României.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trandafirii

Câțiva trandafiri încă înfloriți în plină toamnă în stradă. Copyright: Ecaterina Ștefan