marți, 26 februarie 2013

Teatrul de Comedie din Bucureşti lansează concursul de dramaturgie cu texte de comedie românească, ediţia a VIII-a, iar acestea pot fi trimise de autori până la data de 1 martie, potrivit Mediafax.
Piesele pentru concurs, comedii care nu au mai fost publicate sau montate pe scenă, la teatrul de televiziune sau radiofonic, vor fi trimise în trei exemplare pe adresa: Teatrul de Comedie, str. Sf. Dumitru nr. 2, sector 3, cod postal 030077, Bucureşti.
Piesele, tehnoredactate cu diacritice, având scris titlul, dar fără menţionarea autorului, vor fi trimise într-un plic format A4 împreună cu un plic mai mic, sigilat, care va avea scris în exterior titlul piesei, iar în interior datele de identificare ale autorului. Manuscrisele trimise pentru concurs nu se înapoiază.
Câştigătorii vor fi anunţaţi în cadrul Festivalului Comediei Româneşti - festCO 2013, care va avea loc în luna iunie, la Bucureşti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cristina Hermeziu Top 10 cărţi de citit vara asta. Autori români de azi 29 iunie 2018 Dumitru Crudu, Moartea unei veveriţe, Univers...