duminică, 31 iulie 2011

CONCURS

Joi, 4 august, la ora 18.00, Mihail Vakulovski lanseaza rockmanul Student la Chisinau, primul din trilogia Tovarasi de camera. La intalnirea de la Libraria Humanitas Lapusneanu, cei trei castigatori - alesi de autor - ai concursului organizat de AltIasi impreuna cu editura Cartea Romaneasca vor primi cate o carte cu autograf.


Concursul consta in a povesti (postand un comentariu la acest articol) cu cea mai savuroasa intamplare (traita sau auzita) legata de viata de camin. Termenul limita este miercuri, 3 august, ora 24. In dimineata lansarii, Mihail Vakulovski va alege personal cei trei castigatori, carora le va acorda un exemplar cu autograf al rockmanului in libraria care gazduieste evenimentul.

Cu ocazia acestei lansari, AltIasi a pregatit (in premiera!) doua recenzii: Student la Chisinau a Elenei si Rockmanul anului a lui Iosif. Dupa ce actrita Andreea Stafie va citi fragmente din carte, autorul (fratele mai mare al lui Alexandru Vakulovski) va raspunde intrebarilor lui Liviu Antonesei si celor din partea publicului.

Mihail Vakulovski este autor al volumelor de poezie: Nemuritor in papusoi, Caiet cu zmei de care n-am mai ridicat niciodata nici macar in copilarie, TU (cu Al. Vakulovski), Tatuaje, Odada, Piatra lui Sisif sub limba lui Demostene, ИЛЬ ПЛЁ, Autobiografie. A mai publicat: Nicolae Manolescu (monografie), Holocaustul evreilor romani. Din marturiile supravietuitorilor (istorie recenta), nEUROCHIRURGIE (teatru), Portret de grup cu generatia „optzeci". Poezia (critica literara), Tiuk! (antologie de proza Klu) (cu Al. Vakulovski).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trandafirii

Câțiva trandafiri încă înfloriți în plină toamnă în stradă. Copyright: Ecaterina Ștefan