duminică, 14 octombrie 2012

APARTAMENT DESCHIS – inaugurarea parcării de biciclete urmată de un program de proiecții de film
str. București 68/1, Chișinău
Duminica, 14 octombrie 2012, ora 18:00
Pe an ce trece tot mai mulți oameni urcă pe bicicletă drept un mijloc alternativ de transport, care permite să te deplasezi rapid și liber. Cei care circula cu bicicleta în Chișinău se pot confrunta cu diferite probleme, printre care se regăsește și lipsa posibilității de ați parca bicicleta într-un loc sigur. Începînd cu 14 octombrie 2012 scuarul din str. București 68 își va avea propria sa parcare pentru biciclete oferită de chișinăuieni, în calitate de cadou de ziua orașului. Pentru a inaugura acest fapt vă încurajăm să veniți cu bicicleta și să o lăsați în parcarea din B68, și să vizionați alături de noi fime documentare legate de ciclism.
The Inverted Bike Shop de Peter Crosby [US]2004 / 5 min.
Printre multitudinea de magazine de biciclete din Manhattan si Brooklyn, 718 Cyclery iese în evidență pentru abordarea lor unică de afacere.
Bike Kitchen – a filmic approach de David Paede și Barbara Sas [AT]2010 / 14 min.
Un documentar despre Bike Kitchen din Viena, Austria - un atelier de reparații de biciclete de auto-ajutor organizat în comun.
Brussels Express de Sander Vandenbroucke [BE]2012 / 19 min
Un documentar despre mesageri pe biciclete, la Bruxel, cel mai aglomerate oraș din Europa, cu doar 4% de tafic format din cicliști.
‘intrarea’ gratuită

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trandafirii

Câțiva trandafiri încă înfloriți în plină toamnă în stradă. Copyright: Ecaterina Ștefan