miercuri, 23 iunie 2010

Art-Labyrinth 2010 summer fest

Între 18-21 iunie, undeva la Orheiul Vechi, în defileul Răutului, a avut loc cel de-al treile Art-Labyrinth Summer Fest. Tabăra a fost aici:


Iată ”podul” pe care trebuia să trecem ca să ajungem pe teritoriul festivalului. noi l-am trecut noaptea, și unii neatenți (să nu spun căscați, că nu-i frumos, și să n-arătăm cu degetul spre mine) alunecau și cădeau în mâl... noroc de voluntarii care ne ajutau, altfel... :D
Am avut parte de tot felul de ateliere: confecționare a bijuteriilor din piele, pene și fibre, de dream-catchers sau păpuși din paie, ore de meditație activă Osho, consiliere filosofică, yoga, lupte scenice (le-am dat palme lui Denis Dimitriu și prietenei mele de le-au mers fulgii :D) sau lupte medievale (aici se băteau pe bune):

Cine vroia, putea fi muză pentru pictor și model pentru body-art.















Așa ajungeau pe celălalt mal al Răutului unii oameni, prietena mea de exemplu. Alții cădeau pe spate la jumătatea drumului (să n-arătăm cu degetul spre mine :D ) În schimb făceau băi de nămol gratis :P

În programul festivalului era și land art. Iată câteva elemente: ceas solar















sau chestia asta pe care nu știu cum s-o numesc, dar care era superbă mai ales când era agitat râul:

un alt ”pod”:
În acest Tepee aveau loc unele lecții, de exemplu cea de cântat la instrumente etnice sau antice:



















Pentru mine, seara era partea cea mai specială: concerte live cu Satori, ujeutro, Proiect Indigo, BoomeRang, Йод-Актив, Party-Фонъ&HalliluJaH, Huckleberry Fin, Ethno-Spirit, însoțite de reprezentații ale Teatrului de Foc Sansara:



Și după miezul nopții urmau rugurile, poveștile spuse în jurul focului, oamenii frumoși, binevoitori, pe care-i vedeai prima dată, dar aveai senzația că-i cunoști de-o viață, cântatul la chitară, culcatul în iarbă și flori, amețită de mirosul de cimbru și râu și vânt și lemn ars, și-apoi desenarea lumilor în stele... În cort ne băgam când se lumina de zi. Și chiar dac-aș fi făcut poze (deși eram cam ocupată pentru asta :D) oricum nu ar ptea reda decât foarte puțin... Veniți în august la ”The Rainbow” și-o să-nțelegeți ;)
Promit să mai postez fotografii în curând. Deocamdată, mulțumesc Anei, Nataliei, lui Andrei, Anton ( http://fedun4ik.com/2010/06/festival-art-labyrinth-2010/#more-523) pentru poze, iar mie o să-mi mulțumiți voi :P

3 comentarii:

  1. dada.. shi tzie tot merci))) a fost intr-adevar super!!! oare de ce nai pus poza unde tu dormi in cort?? avea s aratzi kum noi "supravietzuiam" impreuna))

    RăspundețiȘtergere
  2. tu știi că n-am făcut așa gen de poze ;)
    p.s: de fapt, că nu-s publicabile :P

    RăspundețiȘtergere
  3. nice...
    frumoase pozele..
    vara îşi intră în drepturi...

    cu prietenie,
    M.F.

    RăspundețiȘtergere

Trandafirii

Câțiva trandafiri încă înfloriți în plină toamnă în stradă. Copyright: Ecaterina Ștefan