luni, 15 august 2011

Nina CARAMAN A POZAT GOALA SI DECLARA ENORMITATI!

Stire preluata de pe STIREA ZILEI

"Revolutia" GOALA intre doi Mocanu





Cea care a declarat, recent, la o conferinta de presa, ca a fost "eroina revolutiei" din aprilie 2009, si-a publicat poze in lenjerie intima pe o retea de socializare.

Mai mult, ea se afla in relatii intime cu Eugen Mocanu, tanarul care a spus ca a fost instruit de PLDM, PL si AMN inainte de 7 aprilie, dupa care a primit si droguri.

Nina Caraman apare, in alta poza, langa un alt Mocanu, doar ca nu Eugen, ci George, presedintele tineretului pldm-ist, actual deputat. "Eroina revolutiei" era candva eroina anti-Voronin si numara alaturi de tinerii pldm-isti zilele care i-au mai ramas liderului comunist sa guverneze tara.

"Eu am putut sa tin piept acestei revolutii si sa ies invingatoare", spune Nina Caraman la conferinta de presa cu asa-numite dezvaluiri socante despre 7 aprilie.

Pana acum existau doar 2 persoane care recunosc public ca au participat si chiar au organizat "revolutia", dupa cum ii spun ei, din aprilie 2009., Nina Caraman si Eugen Mocanu.

9 comentarii:

  1. Sunt socat sa descopar ca NINA CARAMAN care nu stie sa lege doua vorbe si fiecare al doilea cuvant il scrie gresit se declara eroina revolutiei din aprilie si declara ca a fost instruita sa organizeze revolutia.
    Sunt niste tampenii inimaginabile pe care le-a rostit la o conferinta de presa.
    Va imaginati, Nina Caraman organizeaza conferinte de presa. Ea care nu stie sa scrie si sa citeasca!
    Si se prclama liderul oamenilor care au iesit in strada pe 7 aprilie.
    Cum oare nu-i este rusine?
    Si a mai pozat goala!
    R pur si simplu jenant!

    RăspundețiȘtergere
  2. a, pai eu conferinta asta o vazusem.

    RăspundețiȘtergere
  3. subiectul merita o tableta!

    ion buzu

    RăspundețiȘtergere
  4. buzu are chef de jurnalism scandalos. vrea trafic in ziar. :D

    RăspundețiȘtergere
  5. eu cred ca daca nina ar fi venit la tabara si ar fi scris ceva pe tema "cum am organizat 7 aprilie" ar fi luat toate aplauzele. fiţi de acord cu mine, cel puţin proza ei ar fi unica proză poliţistă reală.

    ion buzu

    RăspundețiȘtergere

Trandafirii

Câțiva trandafiri încă înfloriți în plină toamnă în stradă. Copyright: Ecaterina Ștefan