sâmbătă, 10 iulie 2010

Nu lene, ploaie

Știți de ce n-am scris aseară cronica ședinței de ieri? Nu c-aș fi eu mai leneșă (nuuu) sau că n-aș avea chef, doar că așteptam ploaia de azi :) De ce? Pentru că eram deja răcită, și după ce am hoinărit vreo jumate de seară prin picături și băltoace, vă dați seama, sunt bună de sonorizat filme de groază, de asta toată nevoie mea imensă de comunicare se canalizează spre scris.
Deci, ieri,adică joi, de la 17, oamenii harnici din atelier s-au văzut la o nouă ședință ( și pe cei care au întârziat tot harnici îi numim) Am ascultat mai întâi o poezie de-a Cristinei Macovschi, pe care o găsiți pe blogul ei. I-am tăiat-o și cârpit-o, și în final a ieșit bine, dar a rămas s-o mai lucreze autoarea, care ne-a redezvăluit și latura ei de prozatoare. A redactat bine un text de-al ei, care va apărea în următorul număr al Revistei LA PLIC. Lui Petru i-a plăcut că ea a păstrat pasajul cu ”visul edenic”, lui Ion Buzu, Ecaterinei Bargan și lui Dumitru Crudu– fazele amuzante din text, pe care Ion le numește ”click-uri”, Nina Caraman a tăcut –deci i-a plăcut totul :) Dudu spune că mai important e faptul că (,) Cristina ne-a demonstrat că poate scrie proză, a încurajat-o să ne mai aducă texte.
Apoi a început conspirația... Nu vă dau decât un minuuuuscul indiciu despre ce e vorba: citiți PLIC-urile viitoare, s-ar putea să aveți o surpriză ;) Dar până atunci, numărul 3 e în vânzare, grăbiți-vă și... stați și voi în ploaie, să vedeți cum vă apucă ”inspirația” ;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trandafirii

Câțiva trandafiri încă înfloriți în plină toamnă în stradă. Copyright: Ecaterina Ștefan