duminică, 4 iulie 2010

Încrederea în actori

După cum v-am promis în cronica trecută, azi vă spun câtă încredere poți avea în cuvintele unui actor ;) Dar să începem cu începutul, cu ședința săptămânală a atelierului. Sâmbăta asta am început să ne familiarizăm cu ”Poezie antiutopică. O antologie a douămiismului poetic românesc” de Daniel D. Marin. Am citit din V. Leac și am încercat să comentăm.

Apoi ne-a citit niște texte de-ale ei Ioana Benea, care a revenit la noi după o perioadă de absență. A avut parte de critică sănătoasă, constructivă sper, și o așteptăm să ne mai citească pentru că intrigă și se vede că are multe de spus, după cum remarca și Dudu.

Andreea Toma și Iulia Modiga, care au ajuns zilele trecute în Chișinău, au trecut și ele pe la noi.

Și să nu uit: încrederea în actori... Ei bine, nu știu :P Anatol Guzic ne-a adus 2 monologuri dramatice, și în general textele au plăcut, credem că ar fi bine să le dezvolte și să ni le citească data viitoare. Ceilalți n-au venit.

Noi o să avem o săptămână încărcată și sâmbătă o să trebuiască să sărbătorim că vom fi terminat textele pentru următorul număr din REVISTA LA PLIC, pe care o găsiți în vânzare la Chiosc, Art-Hotel sau în rețeaua de librării ProNoi, dar și pe blog, așa că citiți :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trandafirii

Câțiva trandafiri încă înfloriți în plină toamnă în stradă. Copyright: Ecaterina Ștefan