joi, 26 mai 2011

Elena Bogus ne spune

Sedinta de atelier 25 mai 2011
Ieri la ora 14.00 am avut oaspeti din Balti. Cei de la Vlad Ioivita i-am primit cu bratele deschise cu ceai si cafea. Au mai venit Moni Stani Stanila, Aurelia Borzin si tatal meu. Invitati de la Balti : Mariana, Victor si Virgiliu.
Cei trei autori au venit cu poezii si proza.
Ne-am strans intr-un cerc pentru ai asculta pe cei de la Balti si pentru a ne da cu parerea si sa comentam operele lor.
I-am simtit emotionati si incordati pe musafiri nostri.Dar dupa citirea textelor sau mai relaxat si nu i-am mai simtit incordati.
Eu am ascultat cu mare atentie textele invitatilor nostri. Nu stiam ce sa spun daca ma intreba Dudu despre textele lor.
Proza Marianei mi sa parut intersanta, dar ii lipsea ceva in proza, actiune si tensiune ca proza sa fie interesanta sa nu te plictisesti dea ea. Insa la nivel acuratetie si curat este ok. Cum, a zis si Dudu ca este o prozatoare talentata.
Textele invitatilor au stiluri deferite.Virgiliu este mai aprope de cotiadian. Insa Victor mai aprope de univers, incearca sa fie mai aproape de tot, sa cunoasca mai bine lumea in care traieste.
Sunt la inceput, au mult de lucru . La sfarsit Dudu ne-a invitat la un ceai la localul unde am mai fost noi. Ne-am simtit bine am vorbit am schimbat opinii si parerii.
A trebuit sa plec pentru ca nu ma simteam chiar bine, imi era rau de tot. Imi pare rau ca nu am mai stat la masa cu invitati nostri.




Publicat de elena bogus

Un comentariu:

Trandafirii

Câțiva trandafiri încă înfloriți în plină toamnă în stradă. Copyright: Ecaterina Ștefan