marți, 4 octombrie 2011

AVIZ
Concurs Naţional de Dramaturgie
În scopul promovării dramaturgiei originale pe scenele teatrelor din republică, Uniunea Teatrală din Moldova anunţă Concurs de Dramaturgie originală, în perioada 20 octombrie 2011 – 20 ianuarie 2012.
La Concurs pot participa dramaturgi consacraţi şi debutanţi, cu opere dramatice, care nu au fost publicate ori montate anterior şi nu au participat la ediţiile precedente ale concursurilor naţionale de dramaturgie.
Restricţii privind genul, tema şi numărul de acte ale piesei nu există.
Participanţii la Concurs prezintă lucrările în trei exemplare cu un motto, fără ca foaia de titlu să conţină numele autorului, cu un plic închis, în interiorul căruia va fi indicat numele, adresa, telefonul de la domiciliu, copia buletinului de identitate cu codul personal al autorului (în vederea perfectării ulterioare a acordului de colaborare cu o instituţie de teatru ).
Juriul Concursului este aprobat de Senatul UNITEM şi are libertatea de a selecta trei piese, recomandate pentru montarea în premieră absolută în instituţiile de teatru din republică. Cele 3-5 persoane (teatrologi şi critici de teatru), care acceptă calitatea de membri ai Juriului, nu au dreptul să participe cu piese la Concursul de Dramaturgie.
Lucrările dramatice pentru Concurs sunt depuse pe adresa Uniunii Teatrale din Moldova: MD-2012, Chişinău, str. Puşkin, 24 ( secţia Creaţie).

Relaţii la tel.: 22 33 01.

Un comentariu:

  1. m-as bucura ca in anii urmatori concursul sa fie international sa putem participa si noi, fratii vostrii...

    RăspundețiȘtergere

Trandafirii

Câțiva trandafiri încă înfloriți în plină toamnă în stradă. Copyright: Ecaterina Ștefan