luni, 10 octombrie 2011

KLUb Tiuk! – nou proiect artistic la Rockstadt

De Zile si Nopţi acum 3 zile despre CenaKLUb Tiuk din categoria Nu rata

* Articol

B9802cd255aac5e1e372f61ca77ff08e

La Rockstadt începe un nou proiect – CenaKLUbul Tiuk!, care va debuta pe 16 octombrie 2011, cu un eveniment de excepţie: o întîlnire cu Doru IONESCU (http://www.cdpl.ro/doru-ionescu.html), autorul emisiunilor „Timpul chitarelor”, „Remix” etc. de la TVR, care-şi va lansa cartea editată chiar la Casa de Pariuri Literare: „Club A – 42 de ani. Muzica tinereţii tale”!

Vor fi discuţii, întrebări şi răspunsuri, un interviu în direct al moderatorului, Mihail Vakulovski, cu cel mai mare cunoscător al rockului din România… Nu va lipsi nici un concurs interesant: cine-i va pune cea mai interesantă întrebare lui Doru Ionescu va primi cartea cu autograf! Invitatul special al acestei ediţii: un cristian (editor cdpl). Aceasta este prima şedinţă a CenaKLUbului Tiuk! de la Rockstadt Bv (cenaKLUbul existînd pînă acum pe net, dar şi-n Cj, Chişinău şi Bucureşti).

CenaKLUbul va avea loc o dată pe lună. Detaliile despre întîlnirea următoare, din noiembrie – pe adresa revistei: www.tiuk.reea.net, pe blogul moderatorului: http://vakulovski.livejournal.com/ şi pe adresa de facebook Tiuk! & Rockstadt.

Zile şi nopţi frumoase, prieteni!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trandafirii

Câțiva trandafiri încă înfloriți în plină toamnă în stradă. Copyright: Ecaterina Ștefan