joi, 14 iunie 2012

Incerc acum sa-mi restabilesc diploma pierduta si descopar toate hatisurile birocratiei. Nimeni nu stie nimic. Nimeni nu-i responsabil de nimic. In nimeni nu mai poti sa ai incredere. Cei de la monitorul Oficial iti cer seria si numarul, da de unde sa le mai ai daca ai pierdut-o?  Dau telefoane peste telefoane. Sunt trimis dintr-un loc in altul, fara niciun sens. Imi trebuie seria si numarul diplomei. Ar trebui sa se pastreze in organizatiile care am lucrat. Da de unde. Nu exista nimic. NIMIC. Asa ceva e greu de imaginat. Mai degraba as mai face o facultate decat sa-mi fac copia diplomei. Sunt daramat.

11 comentarii:

  1. poti lua nr din arhivele universitatii

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca ai sti ce complicat e. Eu am terminat facultatea la BrasoV, dar pe atunci aceasta tinea de Sibiu. Arhiva nu se pastreaza la BV, dar nici la SIbiu. Cei de la Liceul din Codlea, sau de la alte scoli si ziare unde am lucrat nu mi-au pastrat dosarul in arhive. Nu mai pricep nimic. Parca as fi in Kafka.

    RăspundețiȘtergere
  3. Noroc ca m-a ajutat Radu Vancu care a vorbit cu secretara de la Sibiu si s-au gasit aceste informatii. mersi foarte mult, Radu Vancu!

    RăspundețiȘtergere
  4. Dudu, eu ştiu cum e. Sunt fix într-+o situaţie fără ieşire. Am Certificat de cetăţenie. Acum mi-a expirat Cartea de rezidenta, alta nu-mi fac, pentru că, de, sunt deja Cetăţean. Iar dacă sunt cetăţean, trebuie să-mi fac buletin. Pentru buletin am nevoie de transcrierea adeverinţei de naştere moldoveneşti. Mi+au "urgentat", gen, depunerea pentru transcriere, la cerere! Pentru 27 iulie!!!! Şi după ce depun cererea, iar să aştept până îmi vine rândul sa ridic adeverinţa (cate luni oare?). Nimeni nu ştie cum să rezolv această situaţie. Iaka, nu e de mirare...

    RăspundețiȘtergere
  5. Radu Vancu, nu poţi oare să mă ajuţi şi pe mine?:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Diana, să-i spun lu' frate-meu să-ţi pregătească un loc la el în celulă?:))

    RăspundețiȘtergere
  7. Diana, nu-mi vine sa cred. E foarte aiurea. Sper sa te ajute si pe tine cineva.
    Dar nu te lasa batuta.

    RăspundețiȘtergere
  8. Mihai, net, uj lucyşe vî k nam:))

    RăspundețiȘtergere
  9. Dudu, e şi mai crunt, aici am dat varianta "light", că e mult de scris!

    RăspundețiȘtergere
  10. Mihai, birocratia este o inchisoare in sine, din care putini pot evada.

    RăspundețiȘtergere
  11. Da varianta completa ca sa nu ne mai imbatam atata cu apa rece.

    RăspundețiȘtergere

Trandafirii

Câțiva trandafiri încă înfloriți în plină toamnă în stradă. Copyright: Ecaterina Ștefan