miercuri, 11 august 2010

TV9 Gujarat - 82-year-old Yogi Prahlad Jani normal without food and wate...

In India un pustnic hindus, Prahlad Jani e numele lui a devenit unul din cele mai cautate obiective turistice. Zilnic zeci de oameni il viziteaza in pestera in care locuieste. Si asta pentru ca e singurul om de pe planeta care se hraneste doar spiritual. De 70 de ani batrinul, acum are 82, nu a mancat si nu a mai baut nimic. Doar meditatie, atit…Am fost sceptic la inceput, apoi am citit in ziare serioase si credibile ca medici importanti au certificat faptul ca indianul nu se hraneste si nu bea nimic.

Zilele trecute armata indiana impreuna cu medici si savanti americani si britanici l-au luat pe batrin din pestera lui ducindu-l pentru analiza amanuntite intr-un spital militar…Presa din toata lumea cauta sa afle locul in care se afla indianul acum.

“Dorim sa aflam mai multe lucruri despre supravietuirea oamenilor fara hrana si fara apa. Vrem sa identificam energia care îl tine în viata”, a declarat unul dintre medicii care se ocupa de acest caz.

Ministerul Apararii Indian a confirmat ca batrinul nu e un impostor si ca din analizele facute a reiesit ca nu a mai consumat hrana sau apa de mai bine de 70 de ani…Nimeni nu stie cit va mai dura studierea indianului…

Daca spiritul poate tine loc de hrana, inseamna ca exista ceva…Ca nu se stinge lumina, dupa…Voltaire spunea…”Ma tulbura acest ceasornic care este universul si nu pot sa cred ca un astfel de ceasornic nu are si un ceasornicar…”



preluat de pe http://www.dannegru.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trandafirii

Câțiva trandafiri încă înfloriți în plină toamnă în stradă. Copyright: Ecaterina Ștefan