duminică, 10 iunie 2012

O intrebare

As vrea sa va rog sa povestiti daca alergati dimineata sau seara si cum va simtiti dupa aia?

3 comentarii:

  1. salut, Dumitru. acum m-am intors de la alergat, deci dimineata. ma simt execelent. desi multi alearga pentru a avea o mai buna stare fizica, adica pentru a arata mai bine, eu alerg pentru confortul mental si deschiderea si echilibrul spiritual pe care mi-l ofera alergatul, ca si pentru mai buna putere se concentrare si tot asa. beneficiile alergatului, dupa mine, sunt infinite. unde mai pui ca in unele dimineti, cand am mai mult timp, ma duc cu bicicleta pe plaja si alerg descult pe mal in timp ce soarele rasare. asta imi da energie pentru tot restul zilei si un soi de bucurie interioara care nu dispare. murakami zicea ca cele mai multe lucruri despre scris le-a invatat alergand in fiecare dimineata, si eu, facand acelasi lucru, incep sa ii dau dreptate.

    RăspundețiȘtergere
  2. dar mi au transmis careva oameni ca te au vazut alergand prin chisinau. raspunde si tu, Dumitru!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu alerg, acum alerg seara, imi place foarte tare sa alerg seara, e minunat, e ca si cum ai compune o poezie, asa te simti, nu se poate povesti decat prin metafore si imagini despre asta. E foarte frumos. Uneori alegr si dimineata, pe la 7 sau 8 si e foarte frumos.

    RăspundețiȘtergere

Cristina Hermeziu Top 10 cărţi de citit vara asta. Autori români de azi 29 iunie 2018 Dumitru Crudu, Moartea unei veveriţe, Univers...