marți, 12 iunie 2012

Intrebari Intrebari

Care sunt lucrurile care v-au bucurat sau v-au intristat azi?

5 comentarii:

  1. M-am bucurat ca am fost la Festivalul Fimului Suedez si am vazut un film bun cu niste prieteni "Simon si Stejarii". M-am intristat cand un prieten nu m-a crezut cand i-am spus ca sunt ocupata. E.C

    RăspundețiȘtergere
  2. bucurii: alergarea de dimi, biblioteca in care e multa lumina (fapt bun, tinand cont ca acasa si la orele 14 stau cu veioza aprinsa) si multa liniste, faptul ca am ajuns sa nu mai fac nicio greseala rezolvand grile pentru examenul de maine (pe cand la inceput eram speriata de cat de complicat poate fi), 2 poezii scrise de cineva, plimbarea la mare dupa biblioteca, mersul cu talpile goale in apa ei, pescarusii, mirosul frumos de tei in drumul pina acasa, florile inca vii. si mai urmeaza niste pagini de platon sau hesse, inca nu stiu ce sa aleg pentru seara.

    RăspundețiȘtergere
  3. pe mine ieri m-a bucurat cind vadim vasiliu mi-a zis ca trebuia sa ia un interviu de la ambasadorul turciei, muhamed celine abdulah "nu stiu cum", iar vadim a retinut doar numele 'celine' si asa pina la amabasada, ambasadorul celine, si mai nu era sa se adreseze excelentei sale cu 'dle celine'. apoi a intrebat paza daca pe amabasador il cheama 'celine, la fel ca pe faimosul scriitor francez care a scris 'calatorie la capatul noptii', iar paza a dat din cap, corectindu-l pe vadim, ca se numeste 'celime', cu "m", apoi a mai dat odata din cap. m-a facut sa ma apuc din nou de citit calatoria la capatul noptii.

    ion buzu

    RăspundețiȘtergere
  4. pe mine acum mă bucură faptul că am bac la istorie şi în condiţii de stres mai ţin minte chestii, ceea ce nu ţin minte din alţi ani.
    îmi pare rău că nu reuşesc să citesc nimic literatură, cu examenele. ceea ce e şi evident, de fapt.

    RăspundețiȘtergere

Trandafirii

Câțiva trandafiri încă înfloriți în plină toamnă în stradă. Copyright: Ecaterina Ștefan