vineri, 4 mai 2012

Ca niciodata pana acum, azi s-au scris cele mai multe povestiri reusite. Felicia Nedzelschi a dat o proza buna despre cum a fost talharita in Praga, iar Cristina a inventat un text credibil despre cum o eleva a incercat sa fure lucrarea de fizica si a dat peste..., nu va spun peste cine, oricum ar fi, e debutul ei in proza si e unul reusit.  Fata de textele Carolinei Vozian asteptarile sunt totdeauana foarte mari si nu ne-a dezamagit nici azi. Dimpotriva chiar, a scris o proza realmente captivanta. Elena Bogus ne-a citit o proza mai veche, despre un accident care e catalizatorul unei relatii de dragoste. Elena Chirica a venit mai tarziu si a participat doar la comentarii, dar si la plimbarea pe care am facut-o in Gradina Dendrologica. Ion Harea evolueaza de la un text la altul, dar inca mai are de muncit.
Un text reusit e si al Emanuelei Spranceana.

La sedinta de azi a luat parte si directorul Bibliotecii O.Ghibu, criticul literar Vitalie Raileanu, care a comentat profesionist textele.

Prima parte a atelierului a avut loc la O. Ghibu iar partea a doua in Gradina Publica Stefan cel Mare si in Gradina Dendrologica.

Urmatoarea intalnire va avea loc duminica la ora sase, in Gradina Dendrologica.
Iar miercuri, la doua si jumate, ii asteptam din nou pe balteni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trandafirii

Câțiva trandafiri încă înfloriți în plină toamnă în stradă. Copyright: Ecaterina Ștefan