luni, 21 mai 2012

Stimati colegi,

pe langa clasa politica, pe care ne-am dori tot mai mult s-o trimitem in corpore intr-un turneu pe perioada nelimitata, in calitate de circ ambulant…
dincolo de lipsa unei idei nationale, dar existenta unei miscari (totusi) nationaliste…
fara sa luam in considerare statistica de 18 litri de alcool per capita, pe care nimeni din noi nu reuseste sa-i bea, dar ei sunt totusi consumati…
pe langa multe alte handicapuri ale spatiului mioritic, in calea “vietii normale” sta o mare problema… DOBITOCII!

Ei sunt peste tot: unii fac legi, altii le interpreteaza, unii arunca gunoiul in strada, ruineaza monumente arhitecturale, taie copacii in parcuri, construiesc anexe si gherete diforme si colorate, elibereaza certificate la ghiseie, voteaza cum nu trebuie sau nu voteaza deloc, trec la rosu si parcheaza aiurea, etc.

Statistic vorbind (din burta adica), fiecare al doilea Moldovean (poate chiar mai grav) ramas in tara, e un potential dobitoc, iar daca nu ai cunoscut unul… trebuie sa-ti pui intrebari!

Noi am decis sa denuntam o categorie de dobitoci care ne incurca sa mergem pe strada, care parcheaza cum vor ei si conduc la fel cum parcheaza – “PARCATORII PE ZEBRA”

Joi, 17 mai 2012, ora 11:00, Coalitia pentru promovarea legii si activitatilor de voluntariat si mai multi jurnalisti si bloggeri - inclusiv pe post de voluntari - va invita sa participati la o conferinta de presa de cinci minute cu ocazia indeplinirii “Operatiunei "ZEBRA 3”.

Participantii la conferinta de presa vor transmite reprezentantilor Politiei Rutiere, prezenti la eveniment, cateva zeci de foto care reprezinta masinile parcate sau "catarate" pe zebre atunci cand stationeaza la semafor sau cand merg sa-si cumpere seminte de floarea soarelui. 

Daca te-ai saturat sa vezi cum unii parcheaza/stationeaza pe zebra, poti sa fii parte din „Grupul cu destinatie specială „Zebra 3” - pentru a-i trage la brazdă pe cei care nu respectă regulile de circulaţie. Poti sa ne te alaturi si pentru a lasa un mesaj "special"  pe parbrizul masinilor parcate aiurea in zona unde va fi conferinta de presa: zebra de la bd Stefan cel Mare, colt cu str. Puskin - pe partea dinspre Primaria Chisinau.

Dress code pentru voluntarii care vor sa participe la conferinţa de presa ZEBRA 3: ţinute alb-negru, mai ales în dungi ;)

Prezenta poate fi confirmata pana maine, ora 8.00, la adresa de email: tdv_secretariat@yahoo.com sau la telefonul: 567 489 (Natalia Mogaldea).

Detalii pe

sau



Dumitru Marian,
Cetatean

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trandafirii

Câțiva trandafiri încă înfloriți în plină toamnă în stradă. Copyright: Ecaterina Ștefan