sâmbătă, 14 ianuarie 2012

Ancheta

1.Care sunt cei mai buni 5 poeti tineri basarabeni ai momentului?

2 comentarii:

  1. Dumitru Crudu

    1, Hose Pablo, Victor Tvetov, Ecaterina Bargan, Ion Buzu, Anatol Grosu

    RăspundețiȘtergere
  2. ma gandesc poate gen ceva :

    1 Gamartz/Vasiliu (daca ar practica scrisul constant asta la vasiliu ma refer) / cosmescu din cate intelesesem s-a lasat de poezie.
    2 tzvetov da, asteptam debutul / buzu aceeasi poveste
    3 poe feminina e borzin, cateva rezerve totusi. mai e armasu, bargan in cateva randuri are texte bune, goteanschi e de asemenea cateva rezerve, acum nah, cat de mult isi doreste moni stanila dar mi-e greu s-o pun la basarabeni, si daca ar fi fost asa s-ar fi clasat in vreo pozitie mai de la inceput :) (si da, da da, poezia nu poate fi scrisa de poete sau poeti. toti is intr-o oala, am separat stupid cumva recunosc)

    ce, auzisem c/ar fi una dintre cele mai bune poete de la noi, participanta la nushcare festival international de poezie - erizanu paula - unul eu nu am citit niciun vers de ea, nush unde s-o clasez.

    din pacate de anatol tot nu prea am citit. ah oare ce mai fac alde cartza ruslan sau vlad gatman, care sper ca mai scriu, o faceau cel putin f bine.

    ah da, crudu tu nu esti tanar poet? adica eu serios. scriitorii in jur de 40 inca se considera tineri nu? sau pana in 35? oedipu lu vakulovski sandu, tin minte citisem mai demult din el era f bun. acum nah, daca intra dudu si vklvsk in joc atunci prima pozitie e ocupata si tre sa incepem deodata cu a doua :)

    RăspundețiȘtergere

Trandafirii

Câțiva trandafiri încă înfloriți în plină toamnă în stradă. Copyright: Ecaterina Ștefan