marți, 21 februarie 2012

Dacă scrieți literatură și aveți sub 35 de ani puteți beneficia de oportunitatea de a vă vedea volumele publicate de către Editura Cartea Românească.

Editura Cartea Românească și Uniunea Scriitorilor din România lansează o nouă ediţie a concursului de volume în manuscris. Puteți participa cu proză, poezie, critică literară şi eseu.

Manuscrisele, însoțite de un motto și de datele de identificare ale autorului, pot fi trimise la adresa Uniunii Scriitorilor din România: Calea Victoriei, nr. 115, Bucureşti, cu menţiunea „Pentru concursul de volume în manuscris”. Autorii care vor aduce personal manuscrisele le vor preda la Secretariatul USR.

Data limită pentru expedierea volumelor este 1 aprilie, iar câștigătorii vor fi anunțați pe 1 mai. Dacă ai norocul ca manuscrisul tău să fie selecționat de juriul USR, el va apărea la editura Cartea Românească în cursul anului 2012.

Sursa: www.cartearomaneasca.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cristina Hermeziu Top 10 cărţi de citit vara asta. Autori români de azi 29 iunie 2018 Dumitru Crudu, Moartea unei veveriţe, Univers...