sâmbătă, 18 februarie 2012

Dupa ce ne-am intors de la Balti, ne-am intalnit azi la ora 15.00 la B. P. Hasdeu, intr-un cerc mai stramt, dar au fost si fete noi. Am scris povestiri plecand de la visele pe care le-am avut, iar doamna Luminita ne-a citit in plus un text de data trecuta, un fel de poem in proza. Foarte faine au fost toate textele, cu precadere insa ale Feliciei, Emanuelei si Luminitei. Victoria Botan ne-a prezentat cateva proze ale ei pe care le-am comentat amanuntit. Buzu nu a scris, dar a fost foarte bun la comentarii. Una peste alta, a fost o sedinta foarte animata si dinamica.

Vreau sa le multumesc tuturor celor care au venit. Imi dau seama ca dupa o saptamana de munca si de scoala, nu mai ai chef de nimic. Totusi, le multumesc celor care au gasit energie si simpatie fata de noi si au venit. Cand tineam atelierul la ora unu, foarte multi imi reprosau ca nu-l incepem mai tarziu. Acum il facem la ora 15.00, dar cei care nu au venit la ora 13.00, nu vin nici la trei. Zic asta asa ca sa se stie, ca daca nu vrei sa vii undeva, poti sa gasesti pretexte cu carul.
Una peste alta, le multumesc celor care au venit. A fost o sambata foarte frumoasa, si datorita celor care au venit la atelierul Vlad Iovita!

Sedinta de saptamana viitoare o s-o incepem la ora 15.00, prin lecturarea unor proze facute dupa modelul unor vise.
Apoi vom face si alte exercitii, din setul celor pe care mi le-a transmis scriitorul Alexandru Musina.

5 comentarii:

Trandafirii

Câțiva trandafiri încă înfloriți în plină toamnă în stradă. Copyright: Ecaterina Ștefan