marți, 8 mai 2012

Stimati prieteni si colegi,

ALTFilm are placerea sa anunte ca cea de-a doua editie a atelierului de film de animatie Animation Worksheep, prezentat de Festivalul International de Film de Animatie Anim'est a demarat cu succes.
8 tineri din Romania si 4 din Republica Moldova participa, in perioada 4-21 mai, la un workshop de zile mari cu cei mai tari animatori din Romania.

Pe toata perioada atelierului, participantii vor sta "captivi" intr-o cabana inconjurata de munti si dainuita de legende cu Dracula.

Fiecare dintre participanti va face cunostinta si va testa pe propria piele diverse tehnici de productie a filmului animat, sub indrumarea trainerilor.


Mai multe detalii despre atelier, traineri si conditiile de inscriere gasiti in comunicatul de presa atasat, alaturi de cateva imagini relevante din primele zile de Woeksheep.

Produsele primei editii a atelierului, alaturi de impresiile participantilor si trainerilor despre Animation Worksheep 2011 se gasesc in materialul making
of care poate fi accesat la linkul de mai jos:

www.youtube.com/watch?v=qVCc_04NPc4

Cu respect
Dumitru Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cristina Hermeziu Top 10 cărţi de citit vara asta. Autori români de azi 29 iunie 2018 Dumitru Crudu, Moartea unei veveriţe, Univers...